Kerstpakket

Met deze tips kies je het beste kerstpakket uit

Werknemers worden jaarlijks bedankt voor hun inzet en werk in het afgelopen jaar. Maar waarom vrienden, familie of kennis niet? Zij verdienen het tenslotte zeker net zo erg om ook in het zonnetje gezet te worden in de koude decembermaand. Of je nu een kerstpakket voor een bekende of een collega wil kopen: je moet wel origineel zijn. Met deze tips vind je altijd het beste kerstpakket.

Kerstpakket

Zelf samenstellen

Een vooraf samengesteld kerstpakket is ook hartstikke leuk, laten we dat voorop stellen. Maar als je iemand echt het gevoel wil geven dat je er tijd in hebt gestopt dan kun je een pakket zelf samenstellen. Soms kun je kiezen uit een aantal standaard producten. Je kunt echter ook een pakket helemaal zelf samenstellen door een mooie doos of mand te kopen en hier producten in te verzamelen. Daar maak je pas een goede indruk mee!

Kerstpakket

Iets anders dan alcohol

Een mooie fles wijn of fles champagne is heus wel leuk om te krijgen. Maar echt origineel is het niet, en het heeft nog een ander nadeel: steeds meer mensen drinken niet. Bovendien houdt niet iedereen van dezelfde drankjes. Je kunt zo’n mooie fles wijn natuurlijk weer weggeven of meenemen naar een feestje in de decembermaand. Maar een persoon wil toch het liefst iets krijgen waar ze zelf blij van worden. Kies dus iets anders dan alcohol en wees ook voorzichtig met het geven van voedselpakketten. Smaken verschillen immers.