Een geschikt klein bedankje vind je bij Pluimen

Soms wil je iemand een klein bedankje geven. Dit kan voor verschillende gelegenheden. Een collega heeft je bijvoorbeeld goed bijgestaan tijdens een moeilijke opdracht voor je werk. Of je wilt een buurvrouw bedanken omdat ze goed het huis in de gaten gehouden heeft terwijl je op vakantie was. Er zijn dus genoeg momenten te bedenken waarop je iemand een klein bedankje wilt geven. Maar wat ga je geven als klein bedankje? Voor inspiratie kun je eens een kijkje nemen op de website van Pluimen.

Vind een perfect klein bedankje bij Pluimen

Bij Pluimen kun je cadeaukaarten scoren die gebruikt kunnen worden voor diverse gelegenheden. Ook een klein bedankje is op deze site te vinden. Het assortiment van deze site bestaat uit diverse activiteiten en geschenken die je cadeau kunt doen middels de cadeaukaart. Deze kaart wordt ook wel een Pluim genoemd. Een goed voorbeeld van een klein bedankje is bijvoorbeeld een cadeaukaart voor een bezoekje aan een heerlijk restaurant. Maar ook gadgets of elektronica zijn prima geschikt als klein bedankje voor iemand. Genoeg inspiratie is te vinden op deze site voor een geslaagd cadeau.

Hoe maak je jouw eigen Pluim als klein bedankje? Ten eerste bepaal je de waarde van de kaart. Deze kan tussen de 5 en 1000 euro liggen. Vervolgens selecteer je een gelegenheid voor de cadeaukaart. In dit geval gaat het dus om een klein bedankje. Hierna personaliseer je de kaart. Je voegt hierbij tekst toe, bijvoorbeeld om iemand nogmaals te bedanken. Tot slot reken je af via iDeal.