Wist u dat u groeipapier bedrukken kunt laten met uw persoonlijke opdruk?

Ik werk als manager bij een ontzettend leuk bedrijf, namelijk in de ouderenzorg. Wij hebben een erg jong team met veel verfrissende en nieuwe blikken op de zorg en op de samenleving. Ik heb zelf in Leeuwarden gestudeerd en hier is mijn passie voor de zorg ontstaan. Ik heb in deze stad namelijk de opleiding bedrijfskunde gevolgd, maar nadat ik deze had afgerond was ik nog niet uitgestudeerd. Ik heb altijd een bijbaantje gehad in de thuiszorg en dit bleef mij toch wel steeds meer interesseren. Ik heb daarom besloten om ook nog de opleiding verpleegkunde te gaan doen. Vanuit mijn nabije omgeving was niet iedereen altijd even enthousiast en dit kwam natuurlijk ook doordat ik al best wel oud was. Toch heb ik er voor gekozen om mijn eigen pad te volgen en te doen waar mijn hart lag. Achteraf ben ik heel erg blij met deze keuze en ik had het zeker niet anders gedaan. Wel vind ik de combinatie van het bedrijfsleven in combinatie met het zorgaspect wel heel erg leuk. Ik zit dan ook helemaal op mijn plek als manager van de interne contacten bij een thuiszorg bedrijf dat zich richt op de ouderen. Ik houd mij voornamelijk bezig met het managen en controleren van de teamleiders onder mij en daarnaast schrijf ik elke maand een nieuwsbrief. Dit vind ik super leuk om te doen en ik doe er alles aan om de sfeer binnen onze organisatie optimaal te houden. Nu de kerst eraan zit te komen ben ik al erg gaan nadenken over wat ik als kerstpakket wil gaan organiseren voor de medewerkers. Wel had ik al een erg leuk idee bedacht voor de kerstkaart die de werknemers elk jaar toegestuurd krijgen. Ik hoorde namelijk dat er de mogelijkheid bestaat om als kerstkaart groeipapier te bedrukken. Hierdoor wordt de kerstkaart niet na een week weggegooid, maar kan deze in de aarde gelegd worden en zullen er hier leuke bloemen uit groeien. Ik ben gaan zoeken op het internet naar groeipapier bedrukken en ik ben toen terechtgekomen op de site greengiving.nl.

groeipapier bedrukken met een kerstwens en het logo van ons bedrijf

Ik heb op de site vele verschillende opties gezien die er mogelijk waren voor groeipapier bedrukken. Ik was erg enthousiast en het gelijk een leuk design gemaakt. Ik vind het erg leuk dat er op deze site vele relatiegeschenken te bestellen en te bedrukken zijn die erg duurzaam zijn. Ik ben er van overtuigd dat wij met z’n allen beter om de aarde moeten denken dus ik was zeker enthousiast over het concept van deze website.

Zeker een aanrader voor als u ook graag bewust bezig wilt zijn met onze aarde

groeipapier bedrukken vind ik zeker een unieke uitkomst en ik hoop dat de medewerkers van ons bedrijf verrast zullen zijn met hun kaart. Kortom:

  • wilt u ook een unieke kerstkaart versturen
  • dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze site
  • er zijn namelijk veel verschillende dingen mogelijk

Kijk even op de site voor meer informatie over dit product.