lichtkoepels

Voordelige lichtkoepels voor thuis

dak koepel

Gekke maar leuke cadeautip: lichtkoepels! Mijn vrienden en ik zijn in de leeftijd dat we langzaam maar zeker allemaal een eigen plekje krijgen. Waar de één nog een huisje huurt, is de ander actief op zoek naar een koopwoning. Onlangs werden we dan ook door één van mijn beste vrienden verplicht om te komen klussen in haar nieuwe huisje. Ze is zwanger en dus moest er een kinderkamer komen. De beschikbare slaapkamer had echter maar één klein raampje en was daardoor best wel donker. Niet echt kindvriendelijk en dus besloten we om mijn vriendin en haar vriend een koepel voor op het dak cadeau te doen.

Nadat we met een aantal vrienden wat geld bij elkaar hadden gelegd, hadden we al snel een mooi adresje waar we kwalitatief goede en voordelige lichtkoepels konden bestellen: licht-koepels.be. We waren al een beetje aan de late kant, want het huis was inmiddels al bijna af, maar gelukkig verzekerden de medewerkers van de webshop ons dat we de koepel snel geleverd konden krijgen. En binnen een week was-ie al binnen!

ventilatie

Het resultaat

Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf. De kamer is nu echt veel beter verlicht, waardoor het een veel leukere kamer is geworden. Ik denk dat ook de kleine er hartstikke blij is inmiddels. En omdat we een variant hebben besteld die je ook nog open kunt doen kan mijn vriendin de kamer vaak even luchten, zodat de geur van poepluiers in een mum van tijd is verdwenen. Dus heb je ook verhuizende vrienden? Vraag eens of ze een koepel willen!