cocktail

Uiteindelijk ben ik voor een workshop cocktails maken Utrecht gegaan

cocktail experienceTwee maanden geleden geleden heb ik met een aantal vriendinnen een cocktailworkshop gevolgd. Dit voor die ene vriendin die 25 jaar was geworden. Wij hadden toen met zijn alle ingelegd dus hadden een mooi bedrag te spenderen. Deze keer was het aan mij om alles te organiseren en te regelen. Omdat zij in Utrecht woont, ging ik hier op zoeken. Ik zocht op dus een leuk maar vooral origineel activiteit en kwam zo terecht bij ‘workshop cocktails maken Utrecht‘. Toen ik eenmaal online bezig was, kwam ik uit op de site cocktail-experience.nl. Wat ik hier vond was erg interessant, vandaar dat ik dit met jullie wil delen. Vooral toen de avond zelf ook nog een succes was, moest ik hier een artikel over schrijven!

Cocktail Experience is een echte aanrader

workshop cocktails maken utrecht

Toen er eenmaal een cocktail trainer aankwam kon het feest echt beginnen. Hij had zelf alles bij wat nodig was om heerlijke drankjes als Mojito, Bloddy Mary etc te maken. Zo had hij onder meer een cocktailkaart, glazen, sappen, fruit en natuurlijk alle andere benodigde ingrediënten. Ik ken nu inmiddels alle ins en outs van het shaken van cocktails. Lijkt een workshop cocktails maken Utrecht iets leuks voor jou? Dan adviseer ik jou om de site van Cocktail Experience te bezoeken.

cocktail

http://www.cocktail-experience.nl/cocktail-workshop-utrecht/