uitdeelcadeautjes

Uitdeelcadeautjes kunnen ook duurzaam en leuk zijn

Ideeën voor uitdeelcadeautjes nodig? Wij geven je een aantal tips. Er is veel klein speelgoed te koop dat een stuk duurzamer is en waarmee je leuke tractaties kan maken. Een voorbeeld hiervan is klein houten speelgoed of knutselspullen. Het is een duurzaam alternatief en ook nog een heel erg origineel. Kies ook bijvoorbeeld voor cadeautjes die lang meegaan en niet iets wat waarschijnlijk de volgende dag in de prullenbak terecht komt, wat wel vaak gebeurt met uitdeelcadeautjes. Gelukkig zijn er heel veel dingen die kinderen geweldig vinden, en waar net wat meer over is nagedacht dan een roltong die na een keer gebruiken kapot gaat. 

uitdeelcadeautjes

Leuke ideen om op je kind zijn verjaardag uit te delen op een kinderdagverblijf

Op een kinderdagverblijf zitten kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Het is dus handig om rekening te houden met de leeftijden en niet speelgoed te kiezen met kleine onderdelen zodat het voor iedereen veilig is om mee te spelen. Een leuk idee is het uitdelen van badeendjes. Badeendjes bestaan in allerlei kleuren en maten dus voor iedereen zit er wel een kleur bij die ze willen. Ook zijn ze veilig voor alle leeftijden. Een ander leuk idee wat ook leuk is voor wat oudere kinderen is bellenblaas. 

Bellenblaas is leuk

Bellenblaas valt altijd in de spaak en je kan deze ook in allerlei kleuren en vormen vinden. Als je kiest voor bellenblaas kijk dan of je hervulbare kan vinden. Zo kunnen ze na afloop ook nog voor andere dingen worden gebruikt zoals badspeelgoed, dit voorkomt meer plastic afval. Papieren maskers zijn ook een leuk idee. Kinderen houden van dieren en zullen papieren dieren maskers zeker weten geweldig vinden. Je kan ze bij feest- of speelgoedwinkels kopen of lekker een de knutsel en ze zelf maken. Kort gezegd heb je genoeg opties voor uitdeelcadeautjes, denk er even goed over na en probeer met iets duurzaams en origineels te komen.