Snel aan de slag met game keys

Om een spelletje op de computer, Xbox of playstation te kunnen spelen heb je game keys nodig. Deze krijg je bij het aangeschafte product meegeleverd, of kun je online bestellen via diverse websites. Daarvan is GameKeyDiscounter.nl er één van. Via een paar eenvoudige stappen kun je game keys bestellen.

Wat is een game key?
Je kunt heel leuk over game keys praten, maar het is daarbij wel handig om te weten wat het eigenlijk is. Een game key kun je omschrijven als een soort activatiecode, productcode of een licentiecode. Deze game key is opgebouwd uit diverse hoofd- en kleine letters en cijfers, deze zijn voor alle games uniek. Door het invoeren van een game key wordt er een spel geactiveerd. Hierbij kun je denken aan spellen voor op de computer, de Xbox live. playstation of UPlay. 

Je kunt hem hergebruiken
Wanneer je een spel geactiveerd hebt en na een aantal keer spelen hebt besloten om hem te verwijderen, kun je hem toch opnieuw installeren. Zodra je een game key hebt aangeschaft en geactiveerd, kun je het spel altijd weer opnieuw downloaden. De game key blijft namelijk oneindig geldig. Zodra hij van jou is, kun je hem blijven gebruiken. Dus wanneer je een spel tijdelijk zat bent en meer vrije ruimte wilt hebben voor andere spellen. Is het goed mogelijk om hem (tijdelijk) te verwijderen en hem later weer te downloaden, als je daar weer zin in hebt.