Originele relatiegeschenken koop je hier!

Mijn baas wilde graag een aantal relatiegeschenken kopen voor haar partners  Ze wist dat ik een blog had over cadeaus en daarom kwam ze naar mij. Ik wist wel een webshop namelijk maxilia.nl. Hier heb ik al eerder wat over geschreven. Namelijk over bedrukte petjes. Die petjes zijn van maxcaps, een onderdeel van maxilia.nl. Ik wist dus dat ze hier hoogstwaarschijnlijk ook mooie geschenken zouden verkopen. Ik ben samen met mijn baas gaan kijken en zij zag meerdere cadeaus die haar aanstonden. Het assortiment is breed en je kan je eigen logo op bijvoorbeeld een wijnfles plaatsen.

Tevreden over de mooie geschenken!

De website is erg mooi en je kan alles heel makkelijk uitzoeken. Wij hadden gekozen om polo’s te kopen en we konden daar ons logo opzetten. De service is goed want je kan makkelijk advies vragen en je krijgt ook nog eens snel antwoord. Ook zit er een mooi prijskaartje aan wat natuurlijk altijd fijn is. De geschenken kregen we verrassend snel binnen en het zag er allemaal erg goed uit. We hebben de cadeaus gegeven en onze partners waren er heel erg blij mee. En zij hadden ook iets voor ons. Heel toevallig hadden zij dat ook gekocht bij maxilia.nl! We zijn blij met deze website en we gaan in de toekomst hier zeker vaker relatiegeschenken kopen. Als jij iemand kent die zulke cadeaus moet kopen of heb je zelf zoiets nodig, kijk dan even op maxilia.nl en je zal zeker slagen.