Laat je eigen petjes bedrukken!

Voorbeeld van een ontwerp
Voorbeeld van een ontwerp

Vandaag een wel heel originele tip van mijn hand, een waarvan je ik aanraad er je voordeel mee te doen. Ben je een beetje creatief aangelegd en komen er mooie ontwerpen van je hand? Denk er dan eens over na zelf een productlijn op te zetten, een die mensen graag cadeau doen aan anderen of zichzelf. Vandaag daarom meer over de mogelijkheid tot petjes bedrukken bij Max Caps.

Creatievelingen kunnen hun eigen petten, mutsen en hoeden bedrukken

Ook mutsen kun je laten bedrukken, klik op deze afbeelding voor de productpagina.
Ook mutsen kun je laten bedrukken, klik op deze afbeelding voor de productpagina.

Max Caps is van oorsprong een website voor relatiegeschenken en promotionele artikelen, is mijn vermoeden, omdat je er veel petjes voorbij ziet komen die zijn bedrukt met het logo van bedrijven. Logisch ook natuurlijk, want het is een ideaal middel tot het genereren van naamsbekendheid. Loopt iemand in de stad rond met jouw petje op het hoofd, dan heb je een behoorlijk goed promotiemiddel in de hand. Het woord (en beeld, in dit geval) verspreidt zich dan vanzelf. Mijn insteek is echter een heel andere dan deze. Wat ik voor ogen heb als mogelijkheid, is het gegeven dat je het volledig voor jezelf in kunt zetten. Ook als particulier kun je namelijk petjes bedrukken, zeker gezien het feit dat je het bij Max ook al in een kleinere oplage kunt bestellen.

81Zo kun je er al voor slechts 25 stuks terecht – en dat is natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk. Zo kun je het voordelig uitproberen, zonder direct met een bestelling van duizend stuks opgescheept te zitten die je niet meer kwijt kunt. Ik heb vele ondernemende vrienden en ben zelf ook wel van dit soort initiatieven. Binnenkort ga ik dus een van mijn eigen ontwerpen op petjes bedrukken – en ik zal je van de voortgang op de hoogte houden.