iPhone 7 beschermhoes

iPhone 7 beschermhoes voor jouw smartphone

Een iPhone 7 beschermhoes kopen voor jouw Apple smartphone is een ontzettend goed idee. Onlangs heb ik mijn telefoon laten vallen, waardoor er een hele grote barst in het scherm kwam. Ik kon niet meer fatsoenlijk op het beeldscherm kijken en kon mijn berichtjes niet meer lezen. Wat baalde ik daar ontzettend van zeg. De enigste oplossing was een nieuw toestel kopen of het glas laten repareren. Ik heb voor de tweede keuze gekozen, want een nieuw toestel is voor mij echt onbetaalbaar. Ook de kosten van de reparatie waren niet erg goedkoop, maar altijd goedkoper dan een nieuwe smartphone. 

iPhone 7 beschermhoes

iPhone 7 beschermhoes voorkomt schade

Nadat mijn telefoon weer gerepareerd was ben ik gelijk gaan kijken naar een iPhone 7 beschermhoes. Via het internet ben ik gaan kijken naar een goede aanbieder die deze verkoopt. Zo kwam ik terecht op de website van: iPhonehoesjes.nl. Deze website heeft heel veel verschillende hoesjes in het assortiment. Van egale kleuren tot leuke printjes. Deze worden allemaal aangeboden voor een scherpe prijs. Ook kan jij hier terecht voor accessoires voor Apple producten. dat kwam goed uit, want mijn oordopjes waren ook aan vervanging toe. Na een beetje rond te hebben gekeken naar de diverse producten, heb ik gekozen voor een walletcase. 

iPhone 7 beschermhoes

iPhone 7 beschermhoes waar ook geld in op te bergen is

Maar waarom heb ik nou voor een walletcase gekozen? Ik vind het heel erg fijn om alles zoveel mogelijk bij elkaar te hebben. Bij deze iPhone 7 beschermhoes kan ik mijn telefoon beschermen, mijn pasjes opbergen en mijn geld in stoppen. Daarnaast zitten er uitsparingen in voor de knoppen van de volume en display. Dit is erg handig wanneer ik mijn oordopjes wil aansluiten en muziek wil luisteren. Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen en de bezorging was gratis. Kijk ook eens op deze website naar het assortiment.