lieve geboortekaartjes

Ik heb lieve geboortekaartjes gekocht!

lieve geboortekaartjesEen goede vriendin van mij is afgelopen week bevallen. Helaas is zij een alleenstaande moeder en ik wilde haar dan ook ondersteunen tijdens de geboorte van haar lieve dochter. Ik hielp haar dan ook met het inrichten van de kinderkamer en het uitkiezen van lieve geboortekaartjes.Helaas was het uitkiezen van lieve geboortekaartjes makkelijker gezegd dan gedaan. Simpelweg omdat de aanbieders van deze lieve geboortekaartjes zeer hoge prijzen vragen.

Met deze gedachte ben ik dan ook een kijkje gaan nemen op het internet. Ik wilde namelijk zo snel als mogelijk een goede aanbieder vinden die ook kwaliteit geboorte kaartjes levert. Zodoende kwam ik terecht in de webshop van Kissgeboortekaartjes!

Kwaliteit

Eigen ontwerp

Ik bekeek het assortiment en op dat moment kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Via deze website werden er vele verschillende geboortekaarten aangeboden voor jongens en meisje. Deze kaartjes waren aanwezig in allerlei verschillende soorten kleuren, maten en dergelijke. Wat ook een geweldige mogelijkheid is dat u een eigen ontwerp kunt maken deze kunt opsturen. Zo kunt u een bijzonder geboortekaartje laten maken die nog niemand heeft. Ik vond dit een interessante optie en ik ben een aantal uren druk bezig geweest met het ontwerp van een geboortekaartje.

Het zelfgemaakte ontwerp heb ik opgestuurd en van het een kwam het ander. Enkele dagen na bestelling werden het geboortekaartje al bij mij thuis aan geleverd. Ik kan u dan ook met trots vertellen dat het geboortekaartje prachtig is geworden. Ook vind mijn vriendin het geboortekaartje bijzonder en dat is voor mij het belangrijkste!

Kissgeboortekaartjes