Blauwe-pantoffels-zoo-adventure

Hoe begon ZOO Footwear? Van mocassins voor dames tot fijne laarzen. De perfecte cadeau voor vrouwen!

Het is tijd voor een geschiedenislesje. Niet zomaar een geschiedenislesje. Nee, hier gaat het over de geschiedenis van het onwijs leuke merk ZOO Footwear. Je kent het merk misschien wel van hun super handige waterbestendige laarzen en schoenen. Maar er zit meer achter dit merk. Dat ontdek je hier. Bekijk alle witte mocassins voor dames gelijk of lees gezellig nog even verder.

Al actief vanaf 1977

Het merk ZOO is al sinds 1977 bezig. Best lang al dus. Het begon met mocassins voor dames, maar er was meer te ontdekken. Dus ging het merk een nieuwe uitdaging aan. Naast mocassins voor dames was het tijd voor ZOO Adventure. ZOO Adventure staat voor het avontuur dat je dagelijks buiten beleeft. Wie veel buiten is, weet dat je schoenen wel tegen een flinke spat water moeten kunnen. Zelf heeft ZOO een hond, Bram, die regelmatig naar buiten moet. Dus weer of geen weer, er is geen ontkomen aan de dagelijkse wandelingen. Dat deed een lampje branden. Wat als er nou laarzen waren die niet alleen functioneel zijn. Dus die naast makkelijk aan en uit te trekken, prettig lopen er ook nog eens leuk uit zien. Ongeacht welke outfit je draagt, de laarzen moeten eronder passen. De waterdichte laars ontstond. Wil je gelijk naar de website? Bekijk alle witte mocassins voor dames hier.

Nu vraag je je vast af wat deze waterdichte laarzen nog specialer maken. De buitenzolen zijn plat en gemaakt van rubber. De laarzen zijn hierdoor stoer en lopen prettig. Daarnaast kun je de binnenzolen uit de laars halen. Niet dat dit hoeft, want de binnenzolen lopen prettig. Maar als je zelf zooltjes hebt, is dit wel ideaal.

De mocassins voor dames, daarmee bedoelen we de laarzen en schoenen, zijn gemaakt van geïmpregneerd leer. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook nog eens heel handig. Want je loopt vast wel eens in een regenbui. Dan wil je dat je wel droog blijft. Het Aquastop membraan zorgt hiervoor. De test op waterdichtheid gebeurt bij het Portugese instituut CTCP Centro Technologico do Calcado de Portugal. Door deze testen te doen, voldoen de laarzen en schoenen aan de hoogste eisen. 

Bekijk alle witte mocassins voor dames

Ben je benieuwd geraakt naar de schoenen en laarzen van dit geweldige merk? Neem dan een kijkje op de website. Je ziet hier niet alleen de mooie laarzen staan, maar ook:

  • Fijne sneakers
  • Mooie binnenschoenen
  • Toffe heren laarzen

Maar ook verzorgingsproducten. Want ook de laarzen en schoenen van ZOO Footwear gaan langer mee als je ze goed verzorgt. Spuit ze daarom regelmatig in en behandel ze met schoencrème. Voor de laarzen kun je ook laarzenspanners kopen. Wanneer je de laarzen niet draagt, zet je de spanners in de laarzen. Zo blijven de laarzen mooi in vorm en rechtop staan. Bekijk alle witte mocassins voor dames hier.

Woon je niet in Nederland? Niet getreurd. Je kunt de laarzen en schoenen ook bestellen in Duitsland, Groot-Brittannië, Noord-Ierland, België, Oostenrijk, Luxemburg, Japan en zelfs Nieuw-Zeeland.