Parasol horeca

Een grote parasol in een zachte kleur

Mijn ouder hebben altijd een restaurant gehad, en ik weet niet beter dan dat ik ergens anders zou werken. Nu is de tijd gekomen dat ik het restaurant mag gaan overnemen en daarom ben ik nu ook helemaal van plan om het restaurant eens flink onder de loep te nemen. Het is zo dat deze een nogal wat ouderwetse uitstraling heeft, en daar wil ik dus een frisse wind doorheen laten blazen. Ik heb mij daarom wat laten inspireren op internet en daarbij kwam ik ook terecht op deze site wat mij op het idee bracht om een grote parasol boven te tafels op de terrassen te plaatsen. En zo ben ik samen met mijn man, die mij in dit hele gebeuren natuurlijk bijstaat omdat hij hier ook werkt, eens gaan overleggen. En zo hebben wij samen een mooie zachte kleur strandparasols uitgezocht waar wij er vijf van hebben besteld. En daarmee was het terras gewoonweg door hier andere parasols neer te zetten compleet veranderd met deze nieuwe uitstraling en hierover hebben wij enorm veel complimenten gekregen en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee.