gitaar spelen

Gitaar spelen, wat een leuk idee

Wat dacht je van gitaar spelen zei mijn moeder toen ik de oude gitaar van mijn vader van zolder haalde. Helaas is mijn vader niet meer bij ons maar telkens worden oude herinneringen weer opgehaald wanneer de gitaar weer voor de dag komt. Ik kon echt niet spelen maar wilde het eigenlijk net zo goed kunnen als mijn vader. Daarom bedacht mijn moeder dat ik er maar eens serieus mee aan de slag moest gaan. Ik wilde graag muziek leren spelen maar was er voor mijzelf nog niet uit met welk instrument. Tot ik de gitaar van mijn vader vast had en mijn moeder mij hier op wees.

 

 

gitaar spelen

 

Ik kreeg de motivatie om door te zetten

Ik besloot om een cursus te gaan doen om gitaar te leren spelen. Hiervoor ben ik eens op internet gaan kijken naar de mogelijkheden. Ik wilde het liefst een thuiscursus doen omdat ik dan mijn eigen tijden kan bepalen. En toen kwam ik op de website van leren-gitaar-spelen-com. Hier kon ik eenvoudig een cursus bestellen en ik kreeg er zelfs een notenboek bij. Ik werd hier erg enthousiast van. De reden van mijn schrijven is omdat ik een ieder die graag muziek wil leren spelen eens moet denken aan de gitaar. Ik ben het gaan doen omdat het mij doet denken aan mijn vader. Nu ik het al een beetje onder de knie begin te krijgen, ben ik er mijn hobby van gaan maken en begrijp ik mijn vader erg goed!

Wat ik zo leuk vind aan de cursus is de duidelijke uitleg en de motivatie die ik hierdoor krijg. Dat zet mij er toe aan om er ook mee door te gaan. Daarom mocht dit blog niet ontbreken op deze site.