Elektrische bakfiets kopen?

Heb je altijd al een bakfiets willen hebben maar vond je het te zwaar om te fietsen met zo’n houten bak voorop? Daar is de elektrische bakfiets van Dolly Bakfiets voor! De Dolly-bakfiets is een trendy en uniek kwaliteitsproduct. Perfect voor stadsritten maar ook voor als je een lange afstand moet fietsen. Dolly is een lichtgewicht waardoor je bijna niet voelt dat je een bak voor je hebt hangen. Naast dat je alles veilig kan vervoeren moet het ook een leuke en vrolijke bakfiets zijn toch?! Daarom kun je je eigen bakfiets samenstellen op de website. Daarbij kies je eerst de soort bakfiets die je wilt en dan kun je de frame-kleur en bak-kleur kiezen.

E-Dolly: elektrische bakfiets

De E-Dolly is een fiets die soepel rijdt en een krachtige motor is. Voorzien van een veilige en krachtige hydrolische schijfrem op allebei de wielen. Ook heeft het een felle verlichting voor ’s avonds die via de accu gevoed wordt. In alle opzichten is de E-Dolly bakfiets van de hoogste kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige componenten en materiaalkeuzes heeft de fiets een goede wegligging en wendbaarheid. Dit is niet vanzelfsprekend bij een bakfiets maar het is wel handig als je in de stad moet fietsen en opeens snel moet kunnen reageren. Doordat de bak van kunststof os gemaakt is het ook veel makkelijker om te fietsen en te draaien etc.

Wil je meer informatie weten over de elektrische bakfiets van Dolly Bakfiets? Kijk dan op de website of neem contact op.