Een verjaardagscadeau waar mijn vriendin iets aan heeft

Een verjaardagscadeau waar mijn vriendin iets aan heeft

 s

Mijn vriendin wordt al veertig jaar. Wat vliegt de tijd zeg! Wij hebben samen op de middelbare schol gezeten. Wij zijn elkaars getuige geweest op de bruiloft. Beide zijn wij middels trotse moeders van ik drie kinderen en zij twee, welke ook al de deur uit zijn. En als je dan vlak voor een verjaardag weer terug kijkt dan komen al dit soort dingen weer voorbij. En nu wordt zij veertig, ik word dat over een half jaar ook dus zij kan mij ook terug plagen. Enfin, ik moest op zoek naar een leuk verjaardagscadeau. En ik ben hiervoor maar eens op internet gaan kijken omdat ik geen enkele zin had om de stad in te gaan. het regende en ik wilde liever met een kop thee achter mijn lap top kruipen om hier mijn passende verjaardagscadeau voor haar te kunnen vinden. Al snel belande ik op deze site en ben eens wat rond gaan kijken, en deze site brengt je echt op ideeën. Want ondanks dat ik de smaak van mijn vriendin echt ken en ik weet waar zij van houd, vond ik het nu echt een beetje lastig. Want ik wilde met en kleinigheidje aankomen waar zij wel iets aan heeft. En toen kwam ik op het idee om een wijnkoeler als verjaardagscadeau te geven. Want zij houdt van een heerlijke wijn. En ook heeft zij net een nieuw terras, en hopelijk komt er nog een heerlijke nazomer waar zij dit cadeau natuurlijk dankbaar kan gebruiken. En niet te vergeten als ik langskom. En zo heb ik met een lach op mijn gezicht een perfect verjaardagscadeau voor haar besteld. En had ik echt een goed gevoel hierbij. Daarom ben ik blij dat ik deze site helemaal heb ontdekt. Want ook voor een volgende partij zal ik zeker weer een kijkje nemen op deze site.