Een band met getalenteerde muzikanten

Als je ergens komt waar een band speelt, word je al meteen de bijzondere sfeer gewaar. Het heeft altijd wel wat, die live muziek. De stemmen klinken veel natuurlijker dan wanneer ze opgenomen zijn op CD, waarbij vaak alle oneffenheden door de producenten zijn weg geschaafd. Een band boeken via Evenses staat gelijk aan zeker zijn van een geslaagd feest of een topevenement. Je kunt een ‘kant en klare’ band kiezen, maar je kunt ook zelf een band of orkest samenstellen uit getalenteerde muzikanten. Zo creëer je je eigen geluid dat perfect bij de gelegenheid past. De mensen van Evenses helpen je hier goed bij: een verkeerde keuze maken is dus zo goed als onmogelijk.

Een rockband, een soulband of toch een allround band?

Het ligt er natuurlijk aan wat voor soort feestje je geeft maar voor de heropening van een verbouwd café waar veel motorrijders komen, is een rockband erg geschikt. Compleet met lichtshows en rookmachines zullen zij daar hun mannetje staan en ervoor zorgen dat iedereen meezingt met rockhits van bijvoorbeeld U2 en de Golden Earring. Op een bedrijfsfeest past misschien net weer wat beter een soulband, die nummer uit de jaren tachtig ten gehore brengen die iedereen kent. Maar het veiligst is om te kiezen voor een allround band die allerlei soorten nummer covert. Zo is er altijd wel een nummer dat in de smaak valt en is iedereen tevreden.

 

Die band klinkt bekend

Als je er het geld voor hebt, bestaat bij Evenses ook de mogelijkheid om een bekende Nederlandse of Belgische band op je feest te laten optreden. Vaak worden deze bands als Guus Meeuwis en Clouseau geboekt voor de wat grotere evenementen, maar je zou als feestganger ook zomaar het geluk te hebben die mannen tegen het lijf te lopen op de bruiloft van je zus. De tarieven voor het boeken van een bekende band zijn bij Evenses namelijk helemaal niet zo torenhoog en je bent ook nog eens verzekerd van een organisatie die tot in de puntjes klopt.