De verhaallijn van Assassins Creed Valhalla

Assassin’s creed Valhalla is al een tijdje te verkrijgen. Het is het gemakkelijkste om het in de Ubisoft Store te kopen. Dan heb je toegang tot exclusieve content. Dat is omdat Ubisoft de maker is van AC Valhalla. Maar terug naar het punt van dit artikel. Assassin’s Creed Valhalla is gecentreerd rond het viking tijdperk en volgt de viking Eivor terwijl hij meedoet aan de viking invasie in Engeland. Ook is er wederom een strijd tussen de assassijnen en de Tempeliers die in de Assassin’s Creed universum een nogal uniek wereldbeeld hebben. Er zijn ook al een paar expansie pakketten uitgebracht voor het spel die zeker de moeite waard zijn om te spelen.

Een rollercoaster

Assassin’s Creed Valhalla is net zoals voorgaande spellen in de serie een spektakel van epische proporties waarbij je soms je hoofd krabt omdat je niet meer kan volgen wat er precies gebeurt is. Als je het spel btw op de bank wilt spelen dan kun je assassin’s creed valhalla ps5 versie overwegen. De Ps5 is de beste console voor op de bank. En omdat de ps5 zo nieuw loopt het spel zeer lekker. Dan kun je genieten van: Vikingen die van hun boten springen om Engelse dorpen te plunderen en oorlog voeren op meerdere fronten. Oh en je kunt ook nog effe Jotunheim in gaan wat best wel vet is.

Een oorlog tussen verschillende facties

Zoals eerder gezegd is het begin van Assassin’s Creed Valhalla de invasie van Engeland. Eivor lijdt een klein leger naar Engeland in de hoop om daar een beter leven op te bouwen. Maar hij komt al gauw andere vikingen tegen en de lokale bevolking is ook niet gediend van vikingen. Maar daarbij komt ook nog de strijd tussen assassijnen en tempeliers. Het is een grote chaos in Assassin’s Creed Valhalla en sommigen zeiden ook dat het spel te lang was. En met hoeveel verschillende facties oorlog voeren kan ik me dat wel voorstellen. Je moet het immers nog wel kunnen uitspelen voordat de volgende Assassin’s Creed uitkomt.