De leukste bedankjes vind je op deze site

Ik heb de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar bedankjes die  goede vrienden van mij kunnen geven als de gaste op hun trouwdag naar huis gaan. Nog maar anderhalve maand en het gaat dan eindelijk gebeuren. Nadat wij met z’n allen een jaar lang in spanning hebben gezeten is het nu aftellen geblazen. Enfin, ik mag als goede vriendin helpen met een aantal voorbereidingen en in dit geval ben ik voor hen op zoek gegaan naar een goed adres voor een kleinigheidje die zij kunnen geven als dank voor het aanwezig zijn op hun grote dag.

Zij was al net zo enthousiast als ik

Toen ik op de site van memoriae.nl kwam kon ik direct al zien dat je hier een ruim assortiment aan bedankjes kan vinden en ook dat je deze zo goed als je wilt kunt personaliseren. En dus ben ik mijn vriendin deze site door gaan sturen en al snel kreeg ik de reactie dat zij de bloem- buideltjes gaat bestellen met een kaartje eraan die is voorzien met een eigen gemaakte persoonlijke tekst. Dit is natuurlijk een super goed idee en erg leuk om te geven. De levering was erg snel en toen deze binnen kwam mocht ik komen kijken. Inderdaad, bij deze firma gaat het om het gebaar waar je echt door ook de mooie verpakking iets weg kunt geven op deze manier. En de prijs? Daar hoef je het al helemaal niet voor te laten. Neem maar een een kijkje want er zijn voor verschillende momenten de leukste of bijzonderste geschenkjes weg te geven.