De beste kerstpakketten bestel je bij een webwinkel

Ben jij aangewezen als de verantwoordelijke voor de kerstpakketten dit jaar, dan wil je daar graag iets bijzonders van maken. Het bestellen van deze eindejaarsgeschenken is echter verre van gemakkelijk. Hoe kun je met één pakket iedereen motiveren en blij maken? Het lijkt een onmogelijke taak, tot je je realiseert dat je je pakketten ook online kunt bestellen. Behalve dat je dan profiteert van de standaard voordelen die je bij elke webwinkel krijgt, zijn er ook eigenschappen die een webwinkel kan bieden waarmee je jouw kerstpakketten echt succesvol maakt.

1. Honderden kerstpakketten om uit te kiezen

Het assortiment kerstpakketten dat een webwinkel heeft is enorm. Je hebt er vaak de keuze uit meer dan 800 pakketten, die allemaal onderverdeeld zijn in verschillende thema’s, prijsklassen, kleuren en producten. Er worden handige filters aangeboden waarmee je uit dit assortiment een relevante selectie maakt. Je ziet dus nooit meer dan alleen de pakketten die voor jou relevant en betaalbaar zijn. Het moet vreemd lopen als jouw ideale kerstpakket daar niet tussen zit.

2. Er worden ook alternatieven aangeboden

Mocht het wel zo zijn dat jouw pakket daar niet tussen zit, of wil je liever geen kant-en-klaar pakket bestellen, dan bieden de meeste webwinkels ook alternatieve opties aan. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een eigen keuze concept, zodat je personeel zelf bepaalt wat ze ontvangen. Vaak wordt dat gedaan via een website met producten die jij uitkiest en die is uitgevoerd in jouw huisstijl. Een andere optie die je krijgt is maatwerk. Samen met een medewerker van de winkel maak je dan kerstpakketten waarvan jij de inhoud bepaalt. Hier is wel vaak een grotere bestelling voor nodig. Weer andere winkels bieden een verrassingspakket aan, waarvan niemand weet wat er in zit.

3. Bij een webwinkel kun je je bestelling opsplitsen

Het is ook goed mogelijk dat je de één een ander kerstpakket wilt geven dan de ander. Daarom kun je bij een webwinkel meerdere verschillende kerstpakketten tegelijkertijd bestellen. Zo kun je onderscheid maken tussen je personeel en klanten, of tussen stagiaires, uitzendkrachten en vaste medewerkers. Geef je je personeel een verzorgingspakket cadeau, dan kun je besluiten om een ander pakket te bestellen voor mannen dan voor vrouwen. Door je kerstpakketten op deze manier op te splitsen kun je nog meer inspringen op de behoeften of verwachtingen van de ontvanger.

4. Een groter en luxer kerstpakket voor jouw budget

Een laatste reden waarom webwinkels een uitstekende keuze zijn, is omdat je dan een lagere prijs betaalt. Deze originele kerstpakketten zijn niet minder van kwaliteit, maar de onderhoudskosten voor webwinkels zijn lager. Daardoor kunnen ze de prijzen laten dalen. Bij een webwinkel kies je dus grotere of luxere pakketten uit voor dezelfde investering. Dat betekent dat je steeds kleiner wordende budget ook geen probleem meer is. Je zult versteld staan van wat je kunt krijgen voor jouw budget. Dit jaar kun jij je personeel echt tevreden stellen als je je kerstpakketten online bestelt.