Code 95 cursus voor mijn broertje als cadeau

Een code 95 cursus volgen kun je snel realiseren bij rijschool Wesseldijk. Omdat mijn broertje net zijn diploma van school heeft behaald mag hij nu fulltime aan de slag gaan bij de werkgever waar hij al enige tijd in het weekend aan de slag is. Hiervoor moet hij wel gaan uitbreiden in het halen van een aantal rijbewijzen. Omdat hij kort na zijn afstuderen jarig was, heb ik besloten om een deel hieraan mee te betalen. Ik besloot op zoek te gaan naar een goed adres en toen ik op deze site de vele mogelijkheden en pakketten kon vinden wist ik dat ik niet meer verder hoefde te zoeken.

Het eerste certificaat was al binnen nog voordat hij aan de slag ging bij zijn nieuwe baan

Code 95 cursus volgen is hier dan ook uitgebreid mogelijk, ik stelde het idee om dit cadeau te doen voor aan mijn zus en aan mijn ouders, zij wilde hier ook aan meebetalen. En op deze manier hebben wij door gezamenlijk wat bij elkaar te leggen ervoor kunnen zorgen dat hij kon gaan beginnen met lessen. Zijn werkgever zal blij zij met deze snelle handeling. Want nog voordat hij fulltime aan de slag ging, had hij zijn heftruck certificaat al binnen. Ik noem dit een fanatieke werknemer! En dat is hij ook want hij heeft er erg veel schik in. En dat komt natuurlijk weer ten goede voor het behalen van zijn rijbewijs. Nu op naar het vrachtwagenrijbewijs.